Skip to Content

Ingrediënten & Formules

Met Fleuril houdt u uw kleding langer als nieuw en herstelt u de schade veroorzaakt door de tijd. Onze ingrediënten, die zorgen voor een optimale verzorging van je kleding, worden doorontwikkeld en continu verbeterd, ook met het oog op de ecologische voetafdruk.

 • Enzymen - Kleurvernieuwing en vezelverzorging

  Enzymen zijn biobased middelen. Het zijn krachtige ingrediënten die werken specifiek voor bepaalde taken, zoals kleurverzorging, anti-grijs-effect, soorten vlekken. Ze werken als katalysatoren, zodat: elk molecuul werkt meer dan eens.

 • Geuren - Langdurige frisheid

  Geuren bestaan ​​uit een mengsel van geurige ingrediënten die worden gebruikt om een ​​aangenaam geur aan het product en aan de was. De geuringrediënten hebben een verschillend verdampingsgedrag om een profiel in de loop van de tijd vrijgeven.

 • Polymeren - Kleurstofoverdracht remming

  Polymeren in wasmiddelen vervullen verschillende belangrijke functies en maken vaak de bijzondere werking van een wasmiddel mogelijk.

 • Oppervlakteactieve stoffen - Roestvrije kleding

  Oppervlakteactieve stoffen zijn de hoofdbestanddelen van de meeste was- en reinigingsmiddelen. Ze lossen vlekken en vuil van kleding op en zorgen ervoor dat het vuil samen met het waswater wordt verwijderd. Al onze oppervlakteactieve stoffen zijn volledig biologisch afbreekbaar.

 • Conserveermiddelen - Hygiënische reinheid

  In vloeibare producten zorgen conserveermiddelen ervoor dat de formuleringen stabiel blijven. Zonder bewaarmiddelen kunnen producten onaangenaam gaan ruiken of kunnen er bacteriën groeien.