Skip to Content

FAQ

Outdoor kleding van membraanstoffen of microvezels kun je het beste wassen met Fleuril Active & Sport. Centrifugeer op between en – een laag toerental.

Idealiter was je Syntetische stoffen op een maximumtemperatuur van 40°C met een kreukherstellend programma en Fleuril Active & Sport. De innovative formule neutraliseert onaangename geurtjes en geeft uw wasgoed een langdurige frisse geur. Daarna kun je de kleding gewoon te drogen hangen. Vermijd daarbij wel direct zonlicht.

De stof moet kort worden gecentrifugeerd op een laag toerental en vervolgens kletsnat aan de lijn worden gehangen om te drogen (absoluut niet in de droger). De kleding kan nat of onder een vochtige doek worden gestreken. Als viscose kreukt tijdens het drogen, kun je de stof vochtig maken en weer in vorm strijken.

Fleuril bevat geen bleekmiddel of kleurstoffen: de formule maakt vezels die in de loop der tijd ruw zijn geworden weer glad. Daarbij wordt de grauwe laag verwijderd en komen kleuren weer tot leven. Gladde vezels kunnen het licht goed reflecteren en zorgen zo ook voor stralende kleuren.

De vezels van witte kleding moeten niet alleen schoon, maar ook glad en compact zijn om het licht te reflecteren en kleding als nieuw te houden. De special formule van Fleuril ReNew Wit maakt vezels die in de loop der tijd ruw zijn geworden weer glad. De special formule van Fleuril ReNew Wit. De special formule van Fleuril ReNew wit bevat geen bleekmiddel.

Je kunt Fleuril ReNew White gebruiken om je gordijnen weer helder en stralend wit te krijgen. De formule zonder bleekmiddel is speciaal ontwikkeld voor katoen, linnen en synthetische stoffen. Het herstelt de oorspronkelijke, stralende kleur en helderheid van gordijnen, met een briljant resultaat. 

Fleuril ReNew Kleur maakt vezels die in de loop der tijd ruw zijn geworden weer glad en brengt vervaagde kleuren weer tot leven. Alleen gladde vezels kunnen het licht goed reflecteren en zo zorgen voor stralende kleuren.
Fleuril ReNew Kleur voorkomt ook dat kleuren afgeven op andere kledingstukken tijdens het wassen en laat kleuren weer stralen. De formule bevat geen kleurstoffen.