Duik in de geschiedenis van Fleuril.

1969: Voorzichtig met kleur mevrouw!

Voorzichtig met kleur mevrouw! In de meeste wasmiddelen zit een bleekmiddel.
 

Blekende wasmiddelen zijn alleen geschikt voor uw witte was, mevrouw. Voor mooie kleurige dingen: daarvoor moet u toch echt wel Fleuril gebruiken!

1987: Fleuril Vloeibaar

Naast vertrouwde Fleuril is er nu nieuw fijnwasmiddel. Vertrouwde Fleuril heeft nu een broertje. Fleuril Vloeibaar is zijn naam.

1992: Fleuril Plus

Teer gekleurde weefsels hebben extra zorg nodig. Extra zorg om het weefsels te beschermen. Daarom, is er nu, speciaal voor  uw geliefde spulletjes, Fleuril  Plus Vloeibaar.

1997: Fleuril Plus

Houdt je kleuren zo mooi als het origineel. Met nieuwe Fleuril plus met dubbele kleurbescherming.

2001: Fleuril Zwart & Donker

Voor diep zwart en heldere donkere kleuren.

2005: Fleuril mijn Huid

Fleuril mijn huid, het eerste huidverzorgende wasmiddel. Deze is ontwikkeld door de experts van Diadermine en gemaakt van natuurlijke amandelmelk en vitamine E.

2006: Fleuril Tulpen en Jeans

De Fleuril tulpen en Jeans editie. De Nederlandse consument wil de Lente in in de kleding!

In 2006 introduceert Fleuril Jeans. De unieke Jeans Optimal Protection formule beschermt de kleur en wassing van moderne spijkerstoffen en is zelfs effectief op lage temperaturen.

2008: Fleuril Puur Wit

Fleuril gebruikt de goede eigenschappen van Dato om witte kleding wit te houden. Dankzij Dato is Fleuril Puur Wit hét fijnwasmiddel voor witte kleding en is handwas niet meer nodig.

2012: Fleuril Sport

De innovatieve formule van Fleuril Actief & Sport neutraliseert onaangename geurtjes in je was goed en geeft extra frisheid.

2014: Fleuril Renew

De innovatieve formule van Fleuril Renew geeft je kleding een briljante kleur. Met het 'kleur als nieuw' effect lijkt uw kleding na iedere wasbeurt weer als nieuw. De formule strijkt ruwe vezels glad en laat zo vervaagde kleuren weer stralen.

Gerelateerde artikelen

  • Wastips

    Hoe kan ik dit wassen? Waarschijnlijk de meest gestelde vraag voor de wasmachine.

  • #RethinkFashion

    Wist je dat? We dragen onze kleding gemiddeld maar zeven keer voordat we het weggooien.