Skip to Content

Productiereis

Fleuril werkt continu langs zijn hele waardeketen om zijn ecologische voetafdruk te verbeteren en draagt ​​zo effectief bij aan Henkels duurzaamheidsstrategie.

Een sterke toename van CO2 in de atmosfeer leidt tot een opwarming van de planeet en is de belangrijkste oorzaak van de wereldwijde klimaatverandering. Tenzij levensstijlen en economische strategieën over de hele wereld worden aangepast, zou de gemiddelde temperatuur op aarde tegen het einde van deze eeuw aanzienlijk kunnen stijgen - met ernstige gevolgen.

Onze duurzaamheidsstrategie

Fleuril werkt continu langs zijn hele waardeketen om zijn ecologische voetafdruk te verbeteren en draagt ​​zo effectief bij aan Henkels duurzaamheidsstrategie.

Op bedrijfsniveau richt Henkel zich op het efficiënt gebruik van hulpbronnen, het verminderen van het energieverbruik van zijn wereldwijde activiteiten en het beperken van de uitstoot van broeikasgassen. Bovendien heeft Henkel zich gecommitteerd om tegen 2040 een klimaatpositief bedrijf te worden. Gedetailleerde informatie over de klimaatbeschermingsstrategie en doelstellingen van Henkel vindt u hier.

 • Verpakking

  Duurzaamheid is de sleutel

  We besteden veel zorg om ervoor te zorgen dat onze verpakkingen functioneel en recyclebaar zijn.

 • Uw bijdrage

  Maak deel uit van de beweging

  Bijna 80% van het energieverbruik en de CO2-voetafdruk van wasmiddelen zijn veroorzaakt door de gebruiksfase, d.w.z. de feitelijke wasproces thuis.

 • Ingrediënten & Formules

  Wat zit erin?

  Fleuril werkt onophoudelijk om u de beste verzorgingsformule te bieden om uw kleding langer mooi te houden.