Skip to Content

Geuren

Voor veel mensen is vooral de heerlijke geur van vers gewassen wasgoed in verschillende geuren belangrijk. Daarom gebruiken we natuurlijke en synthetische geuren.

Goed om te weten

Geuren bestaan ​​uit een mengsel van geurige ingrediënten die worden gebruikt om een ​​aangename geur te geven aan het product en aan het wasgoed. De geuringrediënten hebben een verschillend verdampingsgedrag om in de loop van de tijd een afgifteprofiel te geven. Geuren worden gebruikt om niet alleen het wasgoed te voorzien van een aangename, langdurige geur, maar ook het product als zodanig. Bovendien bestrijden sommige speciaal ontworpen parfums ook onaangename geurtjes, wat vooral belangrijk is voor sportkleding. Van de duizenden verschillende parfumcomponenten die worden gebruikt om aangename en langdurige geuren te creëren, worden sommige vaker in verband gebracht met allergieën dan andere en worden daarom vermeld op de verpakkingen van cosmetische producten, evenals was- en reinigingsproducten. Ze staan ​​daarom ook duidelijk aangegeven op Perwoll-labels. Dit moet mensen met een bekende allergie in staat stellen om producten die de stof bevatten te vermijden bij het nemen van hun aankoopbeslissing.

Waar worden ze voor gebruikt?

Geuren worden gebruikt om niet alleen het wasgoed te voorzien van een aangename, langdurige geur, maar ook het product als zodanig. Bovendien bestrijden sommige speciaal ontworpen parfums ook onaangename geurtjes, wat vooral belangrijk is voor sportkleding.

Hoe gebruiken we geuren?

Alle geuren en alle ingrediënten die we gebruiken voldoen aan alle wettelijke vereisten en zijn uitgebreid getest op gezondheidscompatibiliteit. Geurbestanddelen die allergische reacties kunnen veroorzaken, zijn duidelijk geëtiketteerd.

 • Verpakking

  Duurzaamheid is de sleutel

  We besteden veel zorg om ervoor te zorgen dat onze verpakkingen functioneel en recyclebaar zijn.

 • Uw bijdrage

  Maak deel uit van de beweging

  Bijna 80% van het energieverbruik en de CO2-voetafdruk van wasmiddelen zijn veroorzaakt door de gebruiksfase, d.w.z. de feitelijke wasproces thuis.

 • Productiereis

  Transport & logistiek bij Henkel

  Een sterke toename van CO2 in de atmosfeer zorgt voor een opwarming van de aarde en is de belangrijkste oorzaak van klimaatverandering.