Fleuril Fleuril
Maak kennis met de geschiedenis van Fleuril! Sinds 1954
1969

Voorzichtig met kleur mevrouw!

Voorzichtig met kleur mevrouw! In de meeste wasmiddelen zit een bleekmiddel.

Blekende wasmiddelen zijn alleen geschikt voor uw witte was, mevrouw. Voor mooie kleurige dingen: daarvoor moet u toch echt wel Fleuril gebruiken!

1987

Fleuril Vloeibaar

Naast vertrouwde Fleuril is er nu nieuw fijnwasmiddel. Vertrouwde Fleuril heeft nu een broertje. Fleuril Vloeibaar is zijn naam. 

1992

Fleuril Plus

Teer gekleurde weefsels hebben extra zorg nodig. Extra zorg om het weefsels te beschermen. Daarom, is er nu, speciaal voor  uw geliefde spulletjes, Fleuril  Plus Vloeibaar.

1997

Fleuril Plus

Houdt je kleuren zo mooi als het origineel. Met nieuwe Fleuril plus met dubbele kleurbescherming.

2001

Fleuril Zwart & Donker

Voor diep zwart en heldere donkere kleuren.

2005

Fleuril mijn Huid

Fleuril mijn huid, het eerste huidverzorgende wasmiddel. Deze is ontwikkeld door de experts van Diadermine en gemaakt van natuurlijke amandelmelk en vitamine E.

2006

Fleuril Tulpen en Jeans

De Fleuril tulpen en Jeans editie. De Nederlandse consument wil de Lente in in de kleding!

In 2006 introduceert Fleuril Jeans. De unieke Jeans Optimal Protection formule beschermt de kleur en wassing van moderne spijkerstoffen en is zelfs effectief op lage temperaturen.

2008

Fleuril Puur Wit

Fleuril gebruikt de goede eigenschappen van Dato om witte kleding wit te houden. Dankzij Dato is Fleuril Puur Wit hét fijnwasmiddel voor witte kleding en is handwas niet meer nodig.

2012

Fleuril Sport

De innovatieve formule van Fleuril Actief & Sport neutraliseert onaangename geurtjes in je was goed en geeft extra frisheid.

2014

Fleuril Renew

De innovatieve formule van Fleuril Renew geeft je kleding een briljante kleur. Met het 'kleur als nieuw' effect lijkt uw kleding na iedere wasbeurt weer als nieuw. De formule strijkt ruwe vezels glad en laat zo vervaagde kleuren weer stralen.