Fleuril Fleuril

Hoe verzorg ik sportkleding het beste, zoals ski-jassen of hardloopleggings?

Outdoor kleding van membraanstoffen of microvezels kun je het beste wassen met Fleuril Active & Sport. Centrifugeer op between en – een laag toerental.

Wat kan ik doen tegen onaangename geurtjes bij het dragen van synthetisch materiaal?

Idealiter was je Syntetische stoffen op een maximumtemperatuur van 40°C met een kreukherstellend programma en Fleuril Active & Sport. De innovative formule neutraliseert onaangename geurtjes en geeft uw wasgoed een langdurige frisse geur. Daarna kun je de kleding gewoon te drogen hangen. Vermijd daarbij wel direct zonlicht.

Hoe was ik delicate stoffen van viscose?

De stof moet kort worden gecentrifugeerd op een laag toerental en vervolgens kletsnat aan de lijn worden gehangen om te drogen (absoluut niet in de droger). De kleding kan nat of onder een vochtige doek worden gestreken. Als viscose kreukt tijdens het drogen, kun je de stof vochtig maken en weer in vorm strijken.

Bevat Fleuril ReNew bleekmiddel of kleurstoffen ?

Fleuril bevat geen bleekmiddel of kleurstoffen: de formule maakt vezels die in de loop der tijd ruw zijn geworden weer glad. Daarbij wordt de grauwe laag verwijderd en komen kleuren weer tot leven. Gladde vezels kunnen het licht goed reflecteren en zorgen zo ook voor stralende kleuren.

Hoe krijg ik grauwe witte kleding weer stralend wit?

De vezels van witte kleding moeten niet alleen schoon, maar ook glad en compact zijn om het licht te reflecteren en kleding als nieuw te houden. De special formule van Fleuril ReNew Wit maakt vezels die in de loop der tijd ruw zijn geworden weer glad. De special formule van Fleuril ReNew Wit. De special formule van Fleuril ReNew wit bevat geen bleekmiddel.

Hoe kan ik mijn gordijnen weer laten stralen na het wassen?

Je kunt Fleuril ReNew White gebruiken om je gordijnen weer helder en stralend wit te krijgen. De formule zonder bleekmiddel is speciaal ontwikkeld voor katoen, linnen en synthetische stoffen. Het herstelt de oorspronkelijke, stralende kleur en helderheid van gordijnen, met een briljant resultaat. 

Wat moet ik doen om de kleuren van mijn kleding als nieuw te houden?

Fleuril ReNew Kleur maakt vezels die in de loop der tijd ruw zijn geworden weer glad en brengt vervaagde kleuren weer tot leven. Alleen gladde vezels kunnen het licht goed reflecteren en zo zorgen voor stralende kleuren.
Fleuril ReNew Kleur voorkomt ook dat kleuren afgeven op andere kledingstukken tijdens het wassen en laat kleuren weer stralen. De formule bevat geen kleurstoffen.